That´s crazy.

Publicerad 2013-01-27 10:50:00 i Humor

Tänkte ta med er på en nostalgiskt resa idag. En spännande resa som eventuellt kommer beröra dig, den magiska resan hoppar mellan dåtid och nutid och förhoppningsvis förgyller den er söndag lite grann.
 
 
 
Nej då. Det här är ett helt vanligt inlägg, precis som de andra!
 
Kommer ni ihåg turneringarna i inomhusfotboll när man var mindre.

Alltså inte lite mindre utan ungefär två år innan "Crazy frog" med Axel F var alla barns favoritlåt samtidigt som den med största sannolikhet var en påskyndade faktor till många föräldrars skilsmässor. Så mycket mindre!
 
För er som inte har koll på eran "Crazy frog" historia så var jag 13 år då, när man var 13 år och spelade en turnering i inomhusfotboll så handlade det om så mycket mer än att bara vinna. 
 
Det handlade även om att visa upp sig, att fixa håret inför en match var lika viktigt som att faktiskt spela den, Hade man tur kom man dessutom med på bild i tidningen och det kunde man leva på i flera dagar. 
 
Men i slutändan handlade det om och var ändå så att...
 
... Det är egentligen ingen ekvation värd ett Nobelpris men ack så viktig, den som gjorde flest mål fick mest tjejer.
 
Så jag kan inte riktigt låta bli att fundera över att när jag och P var i Stockholm för ett tag sen så gick vi förbi en pappa och hans fyra barn, alla barnen var ledsna och precis när vi passerade dem så sa pappan: 
"Men det spelar ingen roll hur det gick, för alla som inte vinner kommer sist"
 
Jag funderade på att han förmodligen inte gjorde så många mål när han var ung..
 
----
 
Det delas faktiskt inte ut nåt Nobelpris i matematik på riktigt annars hade den ekvationen säkert vunnit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexander Konradsson

Det kan handla om ninjor här, fast oftast inte. Tror även att grunden till ett lyckat förhållande bygger på att acceptera varandras val av lösgodis! Åsikter, synpunkter, kritik, beröm eller varför inte lite näthat? Kontaktas lättast på: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela