Nostalgitripp

Publicerad 2013-03-03 10:04:00 i Allmänt

Kommer ni ihåg när man var liten, ni lite yngre läsare får tyvärr ursäkta, men ni hade andra förutsättningar när ni var små och kommer förmodligen inte fatta någonting nu.
 
Det var före tiden när det var inne att ha en I-produkt, innan internet var en fluga som inte skulle bli så långvarig, eller om vi säger såhär. Det var på den tiden när man blev överlycklig om man fick en orange godisask med Tuttifrutti, en gul ask med Salta katten eller en bronsfärgad ask med Viol.
Och för att alla ska få den där riktiga "åh just det!" upplevelsen så var det på den tiden när alla barn älskade att få springa och köpa det där godiset med en hård kula i mitten inlindad i flera varv mjukt snörliknande godis i en liten tillfällig kiosk tillhörande en fotbolls- eller innebandymatch.
 
Hur som helst, man hade lite bättre fantasi då än nu, man var mer lättroad, tillexempel så brukade jag och min bror leka att det var tävling varje gång vi åkte bil och när vi körde om andra bilar fick vi poäng. Förmodligen den sämsta tävlingen någonsin att ha på Gotland då man i princip inte kan/får/bör köra om någon i stan men vi tyckte det var kul ändå. Och när vi åkte motorvägar på fastlandet i "snabbfilen" som vi kallade det, då var det fan kaos i baksätet, vi åkte ju förbi bil efter bil och jublade som galningar.
 
Hur som helst, inget gick upp mot den här tävlingen när man var liten:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexander Konradsson

Det kan handla om ninjor här, fast oftast inte. Tror även att grunden till ett lyckat förhållande bygger på att acceptera varandras val av lösgodis! Åsikter, synpunkter, kritik, beröm eller varför inte lite näthat? Kontaktas lättast på: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela