"Det finns alltid en naturlig förklaring"

Publicerad 2013-01-11 12:16:00 i Allmänt

Att gå på bio är lika spännande varje gång, nu tänker jag inte enbart på filmen utan framförallt på resten av publiken.

Samtidigt som chansen finns att man får sitta bredvid en snygg tjej finns också den överhängande risken att få sitta bredvid en: "jag köper extra chunchy chips för att det är mycket godare även fast alla andra blir irriterade" person.

Vi har en liten grupp människor (inga förutfattade meningar eller så men främst yngre tjejer) som måste kolla Facebook, Instagram och Twitter en halvtimme in i filmen, för att göra det hela lite bättre verkar det som om de innan filmen ställer in högsta ljusstyrka på telefonen så att alla runt omkring ska se det.

I en ordbok hade "Popcornkastarna" beskrivits ungefär såhär: "En oftast ung grupp med killar som i brist på erfarenhet och andra idéer gör allt dom kan för att ta över de unga tjejernas uppmärksamhet från deras telefoner"

Man blir aldrig förvånad om någon går på toa sekunden efter att reklamen är slut och filmen har börjat. Men liksom... Det kan ju inte ha kommit som en chock att filmen skulle börja efter reklamen?

De självutnämnda filmproffsen som kan allt, gruppen som måste kommentera allt under filmen: "Lame, man förstod ju att det var fejkat, han dog ju inte på riktigt!"
Jasså han dog inte på riktigt säger du? Vi andra förstod inte det innan du sa det högt, så tack!

Det är några av de vanligaste men när vi var på bio igår så var det två medelålders kvinnor som jag absolut inte kunde placera någonstans, ingenting som dom gjorde var normalt och jag kunde inte komma på en enda bra naturlig förklaring till deras beteende.
Dom skrattade när ingen annan skrattade, dom blev rädda och skrek högt när ingen annan blev rädd eller skrek, dom började gråta så att alla hörde när ingen annan grät.

Jag var inte den enda som kollade på dom när filmen var slut och lamporna tändes. Ansiktsuttrycken bland allt folk gick från fundersamma och irriterade till förstående och leende när vi såg förklaringen och jag kunde konstatera att det fanns en grupp till, nämligen:

Höggravida kvinnor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexander Konradsson

Det kan handla om ninjor här, fast oftast inte. Tror även att grunden till ett lyckat förhållande bygger på att acceptera varandras val av lösgodis! Åsikter, synpunkter, kritik, beröm eller varför inte lite näthat? Kontaktas lättast på: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela